Hep İyi Şeyler Olsun Sergisi -

SANATÇI :

BAŞLANGIÇ TARİHİ : 18.3.2017 00:00:00

BİTİŞ TARİHİ : 8.4.2017 00:00:00

Bağımsız Sanat Vakfı tarafından düzenlenen "Hep İyi Şeyler Olsun" adlı karma resim sergisi sanatseverlerle buluştu.

Küratörlüğünü vakfın başkanı Hülya Yazıcı ile ressam Ahmet Özel'in üstlendiği serginin açılışı Cağaloğlu Bağımsız Sanat Vakfı Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi.

Sergide Ataman Oğuz, Ayşe Öztürk, Ayfer Keçeci, Cemal Toy, Celalettin Tandoğdu, Engin Beyaz, Esra Bilo, Esra Meral Demircan, Fatma Yıldız, Figen Batı, Himmet Gümrah, Hülya Botasun, İclal Erentürk Güçsav, Mehtap Özdemir, Müfit İşler, Numan Arslan, Rıfkı Demirel, Ruşen Eşref Yılmaz, Sabahat Çıkıntaş, Sıla Güven, Songül Mak, Süleyman Saim Tekcan, Şafak Erdem, Tuğba Renkçi Taştan, Yelda İşvardır ve Yusuf Aygeç'in eserleri yer alıyor.

MEKAN : Bağımsız Sanat Vakfı
TARİH :